Αρωματικές σκελίδες σκόρδου

    Author: user no2 Genre: »
    Rating

    Ένας ωραίος τρόπος για να γίνονται τα φαγητά σας μυρωδάτα και να δίνετε επιπλέον γεύση στις σαλάτες σας. Με αυτό τον τρόπο έχετε ανά πάσα στιγμή αρωματικό ελαιόλαδο.



    Τι χρειαζόμαστε:

    Σκελίδες σκόρδου (όσες θέλετε)
    2 φύλλα δάφνης
    1 κλωναράκι ρίγανη
    1 κλωναράκι θυμάρι
    ελαιόλαδο


    Πως το κάνουμε:

    Καθαρίζετε τις σκελίδες σκόρδου (τις αφήνετε ολόκληρες).
    Όταν καθαριστούν όλες τις βάζετε σε καθαρό γυάλινο μπουκάλι, βάζετε το θυμάρι, τα φύλλα δάφνης και την ρίγανη και στο τέλος γεμίζετε το μπουκάλι με το ελαιόλαδο μέχρι επάνω. Το ανακινείτε λίγο το μπουκάλι και το βάζετε στο ψυγείο.

    Λίγα μυστικά ακόμα


    Με αυτο τον τρόπο δεν θα έχετε πρόβλημα ότι ο σκόρδος θα χαλάσει. Απεναντίας με αυτή την μαρινάτα διατηρείται για πάρα πολύ καιρό. Μπορείτε να βάζετε απο το ελαιόλαδο αυτό πάνω στα ψητά σας.

    Αν θέλετε για μυρωδικό βάζετε μόνο δάφνη και παραλείπετε τα άλλα βότανα.