Ελιές Καλαμών χαρακτές
Τι χρειαζόμαστε:
- ελιές
- χοντρό αλάτι
- λάδι
- ξύδι
Πως το κάνουμε:
- Χαράζουμε τις ελιές, εγώ τις χαράζω σε δυο μεριές.
- Τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό να ξεπικρίσουν.
- Τις αφήνουμε 15 ημέρες, ενώ καθημερινά αλλάζουμε το νερό.
- Οταν δοκιμάσουμε μια ελιά και δεν πικρίζει, τις σουρώνουμε και τις βάζουμε σε αλμη, με λίγο ξύδι μέσα.
- Μπορούμε να τις αφήσουμε εκεί και να βγάζουμε οσες θέλουμε σε μικρές ποσότητες και τις βάζουμε σε λάδι, ξύδι για να έχουμε να τρώμε.
Posted by user no2
Posted on
Λίγα μυστικά ακόμα